Müge Anlı eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun jestine canlı yayında söylediği sözlerle sosyal medyaya damga vurdu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile 15. sezonuna giriş yapan Müge Anlı'ya Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan büyük bir jest geldi. Yeni yayın dönemine başlayan Müge Anlı eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun sürprizi karşısında canlı yayında söylediği sözlerle sosyal medyaya damga vurdu.

Atv'de ekrana getirilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sevilen sunucusu Müge Anlı, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun sürprizi karşısında canlı yayında sarf ettiği sözler ile magazin gündemine damga vurdu.

MÜGE ANLI'YA EŞİ ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU'NDAN BÜYÜK JEST

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile 15. sezonuna giriş yapan Müge Anlı bugün programının yeni yayın döneminin ilk günü ile ekranlardaki yerini aldı. Şinasi Yüzbaşıoğlu ile sürpriz bir şekilde evlenen ünlü sunucuya eşinden yeni sezonunun ilk gününde büyük bir jest geldi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün canlı yayın sonunda yaşananlar sosyal medyaya adeta damga vurdu.

Kendisine gelen mesajları yayın sonunda okuyan Müge Anlı eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan gelen kartı, "Kocam göndermiş" diyerek fark etti. Eşinin notunu okuyan Müge Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun bu jestine romantik bir yanıtla karşılık verdi.

MÜGE ANLI'NIN O SÖZLERİ DUYANLARI GÜLÜMSETTİ

Program sonunda kendisine gelen hediyeler için teşekkür etmeyi ihmal etmeyen ve kendisine gelen notları okuyan Müge Anlı, eşinden gelen notu görünce romantik anlar yaşadı.

Müge Anlı'nın eşinden kendisine gelen kartı fark etmesi üzerine sarf ettiği sözleri ise ekran başındaki ve stüdyodaki seyircileri gülümsetti.

MÜGE ANLI'DAN EŞİNİN JESTİNE ROMANTİK YANIT

Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun "Hayırlı yayınlar hayatım seni seviyorum" notuyla yaptığı jestine karşılık Müge Anlı da canlı yayında eşine "Kocam göndermiş, ben de seni seviyorum" yanıtını verdi