Müge Anlı canlı yayında sinir krizi geçirdi! ‘Sana bir yumruk atarım, bir de yer çarpar'

ATV ekranlarında her sabah izleyici ile buluşan Müge Anlı canlı yayında ateş püskürdü. Programa canlı yayınla bağlanan bir adam, “Karısı hak ettiyse, dövmüştür” dedi. Duyduğu sözler üzerine çileden çıkan Anlı, “Ben şimdi sana kameranın içinden bir yumruk atarım, bir de yer çarpar” diyerek bu sözlere tepki gösterdi.

ATV'nin fenomen programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'te ortalık karıştı. Dün yayınlanan bölümde canlı yayına bağlanan bir adam söylediği sözlerle Müge Anlı'yı çıldırttı. Ünlü sunucu, programda işlenen bir konu hakkında görüşlerini paylaşmak için yayına telefonla bağlanan şahsın, "Karısı hak ettiyse, dövmüştür" sözleri üzerine sakinliğini bozdu.

Kaçtığı düşünülen Sevgi Kıranlı, Müge Anlı canlı yayınında konuştu: "Muammer beni değil, ben onu kaçırdım"

Müge Anlı, "Beyefendi bakın ben size bir şey söyleyeyim mi, gerçekten kameranın içinden bir yumruk atarım, bir de yer çarpar. Ne demek hak etmiştir, dövmüştür. Saçma sapan konuşmayın, benim de sinirlerimi bozmayın. İnşallah siz de hak edersiniz sizin de ağzınızı burnunuzu kırarlar o zaman. Böyle söylüyorum hoşunuza gidecek mi? Alın yayından." diyerek tepki gösterdi.