Hazal Türesan yeni sezonda bomba gibi geliyor! Mucize Doktor'un Beliz'i yeni imajıyla şaşırtacak!

Fox Tv'de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Beliz karakteriyle büyük beğeni toplayan Hazal Türesan yeni sezonda yeni dizisinde ekrana gelecek. Mucize Doktor'un Beliz'i yeni imajıyla izleyicisini şaşırtacak.

Geçtiğimiz sezon kadrosundaki güçlü isimlerle ve etkileyici senaryosuyla tüm dikkatleri üzerine toplayan Ay Yapım imzalı Baba dizisinin kadrosuna yeni isimler dahil oldu.

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ı buluşturan dizinin kadrosuna Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Beliz karakteri ile büyük beğeni toplayan Hazal Türesan katıldı.

Hazal Türesan yeni sezondaki yeni dizisinde bomba gibi geri dönecek. Mucize Doktor'un Beliz'i Hazal Türesan, kıvırcık sarı saçları ile yepyeni bir imaj ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Hazal Türesan'ın hikayede bağlantılı olacağı karakter Hakan Kurtaş'ın canlandırdığı İlhan olacak. Birbirlerini çok eskiden bu yana tanıyan Begüm ile İlhan ilişkisinin detayları, Özge Yağız'ın canlandırdığı Büşra'yı fazlasıyla ilgilendirecek gibi gözüküyor.

Baba dizisi, 20 Eylül Salı akşamı izleyicisinin karşısına çıkacak. Böylelikle ikinci sezon için reyting yarışı yeniden başlamış olacak.

Yargı yeni sezonda Mehmet Yılmaz Ak geceye damga vurdu! Pars Savcının sahnesi yıktı geçti!