Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez kızının yüzünü gösterdi... Minik Zeynep bakın kime benziyor

2021 yılında nikah masasına oturan Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu çiftinin bu evliliğinden Zeynep adını verdikleri kızları dünyaya geldi. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Taner Ölmez, kızı Zeynep'in yüzünü gösterdi. Baba-kızın fotoğrafı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Medcezir dizisi ile yıldızı parlayan ardından Mucize Doktor'da hayat verdiği Ali Vefa karakteri ile hafızalarda yer edinen Taner Ölmez, oyunculuğu ile adından söz ettiriyor. Taner Ölmez kendisi gibi oyuncu olan Ece Çeşmioğlu ile 2021 yılının haziran ayında nikah masasına oturdu. Ece Çeşmioğlu ile mutlu bir evliliği olan Ölmez, ilk kez baba olmanın sevincini yaşadı.

24 Mart'ta Zeynep adını verdikleri kızlarını kucağına alan ünlü çiftin en özel anları doktoru tarafından paylaşılmıştı. Doğum fotoğrafları büyük ses getirmişti. Taner Ölmez hastane çıkışı yaptığı açıklamada, "Tarifi edilemez bir mutluluk yaşadım, ailemizde çok erkek vardı, resmen dua ettim kız çocuğunu çağırdım adeta umarım sizin de kız çocuğunuz olur." ifadelerini kullanmıştı.

Şimdi ise Taner Ölmez, kızıyla yeni bir pozunu yayınladı. Ölmez kızını paylaştığı gönderisine ise,"Zeynom" notunu düştü. Ünlü oyuncunun kızıyla olan pozu beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.