Mucize Doktor'un Adil'i Reha Özcan Seksenler kadrosunda!

Taner Ölmez ve Onur Tuna'nın rol aldığı Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca karakterine hayat vermiş olan usta oyuncu Reha Özcan'ın yeni projesi belli oldu. Reha Özcan, TRT1'in sevilen yapımlarından olan Seksenler dizisi kadrosuna dahil oldu. Reha Özcan'ın Seksenler dizisinde canlandıracağı karakter henüz bilinmiyor.

Ekran macerasına kaldığı yerden devam etmeye hazırlanan Seksenler dizisi kadrosunu genişletiyor. Seksenler kadrosuna Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca karakteri ile beğeni toplayan Reha Özcan dahil oldu.

Seksenler dizisinin yapımcısı Birol Güven, kadroya dahil olan Reha Özcan hakkında, 'Çok değerli bir oyuncu kadrosuna sahip olan Seksenler'e Reha Özcan gibi usta bir oyuncunun da katılması gücümüze güç katacaktır' dedi.

Kamera karşısına geçmek için geri sayıma başlayan Reha Özcan da '1965 yılında doğmuş olmam nedeniyle seksenli ve doksanlı yıllar benim hayatımda çok önemli bir yer kaplıyor. Bu yılların hikayelerini anlatan Seksenler dizisine katıldığım için çok heyecanlıyım' ifadelerini kullandı.