Mucize Doktor Ferman diziden ayrılıyor mu?

Mucize Doktor'un yayınlanacak yeni bölümünde ölümcül virüsün bulaştığı Ferman Hoca'ya ne olacağı merak ediliyor. İzleyiciler Mucize Doktor'un Ferman'ı Onur Tuna'nın diziden ayrılma durumunun olup olmadığını da öğrenmek istiyor..

Dün akşamki bölümde Çin'de yayılan Coronavirüs'ü konu edinen Mucize Doktor'da yurt dışından dönen bir uçağın yolcuları hastalanmaya başlayınca hastane ekstrem önlemler almak zorunda kalır. Ama insanlar ölmeye devam eder ve son çare acil servis, içindeki bütün insanlarla birlikte karantina altına alınır. Ferman, Ali ve Nazlı da içeride mahsur kalmıştır. Ekip bir yandan içeride kalanlara sağlık hizmeti sunmaya bir yandan da salgınla mücadele etmeye uğraşır. Ve sonunda ekipten biri de hastalığa yakalanır. 

MUCİZE DOKTOR FERMAN HOCA ÖLECEK Mİ?

Mucize Doktor fragmanında Ferman Hoca, telefonda Adil Hoca'ya hastaneye gelen vakalar hakkında bilgi veriyor. Hastaların öldüğünü söyleyen Ferman Hoca, bulaşıcı bir virüs olduğunu düşündüğünü belirtiyor. Hastalığı durduramayan Ferman Hoca, "Bu hastanede bulunan herkes an itibari ile karantina altındadır. Umarım kimseye bulaşmamıştır" diyor. 

Ferman Hoca, "Ali maskeni tak, bana da bulaştı." diyor. Ferman Hoca'nın enfeksiyon kapmasının ardından Ali Vefa "Niye dikkat etmedin kendine, bir kere kaybettim abimi, bir daha mı kaybedeceğim?" diyerek ağlıyor. 

Peki, Ferman Hoca ölecek mi, yoksa kurtulacak mı? sorunun yanıtı yeni bölüm fragmanında görülüyor. Mucize Doktor'un 21. yeni bölüm fragmanında Doktor Ali'nin Ferman Hoca için çok çabaladığı ve araştırmalar yaptığı görülüyor. Fragmanın son sahnesinde Ferman Hoca'nın kendine geldiği ve gözlerini açıp "Ali" diye bağırdığı görülüyor. Doktor Ali ise heyecanlanarak "Ölmedi ki, ölmedi ki.." diyor.

MUCİZE DOKTOR 21. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN