Mucize Doktor 46. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mucize Doktor 45. son bölümde neler oldu?

Perşembe akşamlarının sevilen ve büyük bir ilgi ile takip edilen dizisi Mucize Doktor'da yine heyecanlı dakikalar izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Mucize Doktor 46. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Mucize Doktor 45. bölümde neler oldu? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Mucize Doktor'da Berhayat Hastanesi tarihindeki ilk yüz nakli ameliyatına hazırlanmaktadır ve vakanın sonunda hastanede tek bir asistan kalacaktır...

Fox Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi Mucize Doktor 45. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Mucize Doktor'da Berhayat Hastanesi tarihindeki ilk yüz nakli ameliyatına hazırlanmaktadır ve vakanın sonunda hastanede tek bir asistan kalacaktır. Ama bu sefer asistanlar hocalarından gizli başka bir yöntem denemeye karar verirler. Peki, Mucize Doktor 46. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Mucize Doktor 45. bölümde neler oldu?

MUCİZE DOKTOR 46. YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?

Mucize Doktor 46. bölüm fragmanı henüz gelmedi. Yeni fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içerisine eklenecektir.

MUCİZE DOKTOR 45. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Berhayat Hastanesi tarihindeki ilk yüz nakli ameliyatına hazırlanmaktadır ve vakanın sonunda hastanede tek bir asistan kalacaktır. Ama bu sefer asistanlar hocalarından gizli başka bir yöntem denemeye karar verirler. Diğer taraftan Ferman vaka nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın seçimini çoktan yapmıştır. Ama bütün dengeleri değiştiren hiç beklenmedik biri Ezo olur. Hastaneye gelen ve durumun vahametini gören Ezo, son çare gizemli birini arar.

MUCİZE DOKTOR KONUSU NE?

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Mucize Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul'da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

MUCİZE DOKTOR HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Mucize Doktor dizisi Amerikan yapımı olan ve 2017 yılında 2 sezon ve 36 bölüm olarak yayınlanan TheGoodDoctor dizisinden uyarlandı. 

Mucize Doktor'un Vuslat'ı kimdir? Zerrin Tekindor kaç yaşında, nereli?