Mucize Doktor 29. son bölüm izleme linki: Mucize Doktor 30. yeni bölüm fragmanı yayında!

Mucize Doktor 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor yeni sezon 1. bölümü ile 17 Eylül Perşembe akşamı Fox Tv'de izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Onur Tuna, Taner Ölmez ve Sinem Ünsal'ın paylaştığı Mucize Doktor dizisi verdiği uzun aranın ardından ekranlara bomba gibi geri döndü. Geçtiğimiz sezon reyting rekorları kıran dizinin koronavirüs nedeniyle çekimleri durdurulmuştu.

Fox Tv’nin başarılı dizisi Mucize Doktor 29. bölümü ile yeni sezonuna başladı. Başrollerini Onur Tuna, Taner Ölmez ve Sinem Ünsal’ın paylaştığı Mucize Doktor yeni sezonu 17 Eylül Perşembe akşamı izleyici karşısına çıktı. Otizm ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesini anlatan dizi uzun süredir ekranlardan ve izleyicisinden uzaktı. İşte Mucize Doktor 30. bölüm fragmanı ve 29. bölüm özeti...

MUCİZE DOKTOR 30. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Mucize doktor yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak fragmanı seyredebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MUCİZE DOKTOR 29. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MUCİZE DOKTOR 29. BÖLÜM ÖZETİ

17 Eylül Perşembe akşamı Fox Tv’de 2. sezonuna başlayan Mucize Doktor dizisinin 29. bölümünde; Ali, Nazlı ile olan ilişkilerini ciddi boyutlara taşımak ister ama nasıl yapacağını bilemez. Beliz artık iyiden iyiye hamile Kıvılcım’la kavga eder ve Tanju, Damla yerine gelen yeni cerrahi asistanı Doruk ilk iş gününe geç kaldığı için küplere biner.

Ve ansızın bir görünmez kaza bütün hastaneyi kaosa boğar.Önce acil servis sonra bütün hastane yaralılarla dolup taşmaya başlar. Henüz kimse fark etmese de hastane ahalisinden önemli biri de yaralıların içindedir. Polis ve itfaiye olayı kontrol altına almaya uğraşır. Hastane kaynakları son damlasına kadar kullanılır. Ve bütün bu kaosun tam ortasında, en kritik anda, Ali doktorluğa ilk başlarken verdiği sözü hatırlar. Ali sözünü tutar.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ KONUSU

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul’da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ OYUNCULARI

TANE ÖLMEZ (ALİ)

ONUR TUNA (FERMAN)

SİNEM ÜNSAL (NAZLI)

REHA ÖZCAN (ADİL)

MURAT AYGEN (TANJU)

HAZAL TÜRESAN (BELİZ)

ÖZGE ÖZDER (KIVILCIM)

BİHTER DİNÇEL (SELVİ)

HAYAL KÖSEOĞLU (AÇELYA)

FIRAT ALTUNMEŞE (DEMİR)

KORHAN ERDURAN (GÜNEŞ)