Mucize Doktor 11. bölüm özeti

Mucize Doktor dizisi yine çok özel bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde Cerrahiden Patolojiye alınan Ali çok mutsuzdur ve tekrar eski yerine geri dönmek ister. Hiç kimsenin yapamadığını yapan Ali’ye cerrahinin kapıları tekrardan açılır.

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Mucize Doktor yayınlanan 11. son bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başardı. Dizinin baş karakteri Ali geçtiğimiz günlerde Kadın dizisine konuk olmuştu. 11. bölümde ise Kadın dizininden Bahar Çeşmeli’yi canlandıran Özge Özpirinçci konuk oldu. 

MUCİZE DOKTOR 11. SON BÖLÜM BÖLÜM ÖZETİ

Ali, zor da olsa patolojiye alışmaya çalışmaktadır. İşin kötüsü; artık Nazlı da onun cerrahiye geri dönmesine yardım etmeyecektir. Aynı sırada bütün cerrahi ekibi, olağanüstü boyutlarda bir tümörü olan bir hasta için seferber olur. Ama adamı öldürmeden tümörü çıkarmak imkansız gibidir. Öte yanda Beliz yeni doğum yapan arkadaşıyla ilgili korkunç bir şüpheye düşer. İki vakanın da tam kıyısında duran Ali, eğer cerrahiye dönecekse, bunu kendi başına başarmak ve hiç yapmadığı bir şey yapmak zorundadır.