Mucize Aşk nerede çekildi? Mucize 2 Aşk filmi konusu ne, oyuncuları kimler?

Senaristliğini ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı, 2019 yapımı ''Mucize 2 Aşk'' filmi bu akşam TV'de ilk kez ekrana gelecek. Mucize Aşk filminde Doğu'nun bir dağ köyünde yaşayan engelli bir genç olan Aziz ile görücü usulü evlenen Mızgin'in yaşama tutunma hikâyesini konu ediniyor. Peki, Mucize Aşk nerede çekildi? Mucize 2 Aşk filmi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte tüm detaylar...

Mucize Aşk filmi bu akşam Tv'de ilk kez olarak Show Tv'de saat 20:00'da izleyicisinin karşısına çıkacak. Mucize Aşk nerede çekildi? Mucize 2 Aşk filmi konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtları tüm televizyon takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. Senaristliğini ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı Mucize Aşk geniş oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çekiyor.

MUCİZE AŞK NEREDE ÇEKİLDİ?

"Mucize 2 Aşk" filminin çekimleri İzmir'in Foça ilçesi ve Kars'ta tamamlandı. Çekimlerin önemli bölümü, Foça'ya bağlı Yenifoça Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Bazı sahneler için bölgedeki adalar, ilçe merkezindeki Marsilya Meydanı da kullanıldı. Filmde, Marsilya Meydanı'na kurulan çiçekçi ve seyyar pazar tezgahları, taş duvarlara asılan eski sinema afişleri ise dönemin havasını hissettiriyor.

MUCİZE 2 AŞK FİLMİ KONUSU NE?

Mucize 2 Aşk, 2015 yapımı Mucize filminin devamı niteliğinde. İlk film izleyicisini, 1960'lı yıllara götürüyor ve darve sürecinin etkilerini fakir halk üzerinden gösteriyordu. Başrolüne ise Mert Turak ile Talat Bulut'u alıyordu. Şimdi ise Mucize Aşk filmiyle Doğu'da yaşayan engelli bir genç olan Aziz'in sevgiyi keşfetmesi konu ediniliyor. Aziz ve Mızgin, görücü usulüyle evlendirilirler. Böylece ikili birlikte yaşama tutunma mücadelesi verecektir.

MUCİZE 2 AŞK FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Mucize 2 Aşk filminde; Mert Turak, Fikret Kuşkan, Biran Damla Yılmaz, Erdal Özyağcılar, Şenay Gürler, Sinan Çalışkanoğlu, Mahsun Kırmızıgül, Melis Sezen, Levent Sülün, Deniz Oral, Sera Tokdemir, Deniz Özerman, Meray Ülgen, Suna Selen, Erol Aksoy, Metin Yıldız, Nazmi Kırık, Zekeriya Karakaş, Hakan Can Kargidanoğlu, Dilek Denizdelen, Berivan Kahraman, Berna Sülün ve Ali Sürmeli, Erol Demiröz, Meral Çetinkaya, Ayda Aksel gibi isimler rol alıyor.