Muazzez Ersoy'un çocukları Adana'da depreme yakalandılar

Türk Sanat Müziği'nin usta seslerinden Muazzez Ersoy'un çocukları, Adana'da deprem felaketine yakalandılar. Muazzez Ersoy, deprem felaketinden etkilenen annesinin de psikolojik destek gördüğünü açıkladı.

Türk Sanat Müziği'nin Nostalji Kraliçesi olarak tanımlanan sanatçı Muazzez Ersoy, yaşadığımız deprem felaketi hakkında konuştu. Etkisinden halen kurtulamadığını söyleyen sanatçı, çocuklarının da Adana'da depreme yakalandıklarını söyledi.

Ersoy, "Yaşadığımız felaketi hala unutamadık. İçimizde sızısı var. Kendimizce o bölgelere bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Benim çocuklarım da Adana'daydı. Orada depremi yaşadılar. Şimdi onlar burada. Anne biraz sıkıntılı." ifadelerini kullandı.

"ANNE PSİKİYATRİDEN DESTEK ALIYOR"

Ersoy açıklamasının devamında, "O psikolojiden kurtulmaya çalışıyor. Şu an psikiyatriden destek alıyor. Çok büyük bir olay yaşadılar. O bölge iki büyük felaket yaşadı. Şimdi burada beraberiz. Devletimizin sayesinde her şey yoluna girecek. Tabii 11 il ve ilçeleri etkilendi. Bu da biraz zaman alacak.. Hep birlikte el ele vererek yaraları saracağız" açıklamasında bulundu.