Muazzez Ersoy'dan anlamlı hareket... Kostüm gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacak

Türk Sanat Müziği'nin sevilen isimlerinden olan Muazzez Ersoy, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Muazzez Ersoy, kıyafetlerini internet üzerinden satışa çıkaracağını söyledi. Ersoy, elde ettiği geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağını ifade etti. Ünlü sanatçı Ersoy, ''Şimdi internet üzerinden sembolik bir rakama kostümlerimi satışa çıkardım.'' dedi.

Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Muazzez Ersoy, bir mağazada mücevherleri incelerden görüntülendi. Muazzez Ersoy, "Canlarım benim siz beni nasıl buldunuz?" diyerek, muhabirlere takıldı.

Türk Sanat Müziği'nin sevilen ismi, "Yılbaşı için bir şeyler bakıyorum. Benim için en güzel yerlerden biri olan sahne için büyük ve farklı bir takı bakıyorum. 'Takı sevmiyorum' diyen kadın yalan söylüyordur" dedi.

KOSTÜM GELİRİNİ MEHMETÇİK VAKFI'NA BAĞIŞLAYACAK

Açıklamalarına devam eden Ersoy, "Çok keyifliyim çünkü farklı bir heyecanım var. Kostümlerimi yeni sahneye çıkacak genç kardeşlerimize armağan ediyordum. Yeni evlenecek olan sevenlerime armağan ediyordum. Şimdi internet üzerinden sembolik bir rakama kostümlerimi satışa çıkardım. Gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağım. Kimi gelirleri de farklı derneklere bağışlayacağım. Birilerinin sevgisine, saygısına dokunabiliyorsam ne mutlu bana. Bunun için çok sevinçli ve gururluyum" şeklinde konuştu.