Muazzez Ersoy Uluslararası Bergama Festivalinin finaline damga vurdu

İzmir'in Bergama ilçesinde, bir hafta dolu dolu 7 gün 7 gece devam eden Bergama Festivali sona erdi. Muazzez Ersoy Uluslararası Bergama Festivalinin finaline damga vurdu.

IHA

İzmir'in Bergama ilçesinde, bir hafta dolu dolu 7 gün 7 gece devam eden Bergama Festivali sona erdi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün öngörüsü ile 1937 yılından beri aralıksız devam eden ve bu yıl 87. düzenlenen Bergama Festivali, ünlü sanatçı Muazzez Ersoy konseriyle son buldu. Cumhuriyet Meydanı'nda sahne alan Ersoy'un konserini muhteşem 18 bin kişi izledi. Sevenlerine sanat dolu bir akşam yaşatan Muazzez Ersoy'a parşömenden yapılan plaket takdim eden Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, festival finalindeki konser için teşekkür etti.

Muazzez Ersoy konserinin sonunda sahneye çıkan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, "Son yılların en kalabalık en coşkulu festivali doyasıya hemşehrilerimiz, İzmir şehir merkezi başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlarımızla dolasıya yaşadık. Atatürk'ten emanet, Bergama Festivalimiz, kuşaktan kuşağa aktarılarak yaşamaya, sonsuza kadar sürdürülmeye devam edecektir. Bir hafta süren festivalimizi bu akşam muhteşem bir şekilde sonlandırdık. Festivalimizi coşku ile yaşayan, iyi duygularını ileten tüm hemşehrilerime ve festivalimizin sorunsuz bir şekilde yapılmasında emeği olan herkese, festivalimize renk katan sanatçılarımıza, halk oyunları ekiplerimize, misafirlerimize, güvenlik güçlerimize, protokol üyelerimize teşekkür ederim" dedi.