Motosiklet kazasında hayatını kaybeden Karahan Çantay'ın cenazesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı

1995 yılında Türkiye'nin ilk erkek güzeli seçilen Karahan Çantay, yaşamanı sürdürdüğü Tayland'da geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti. Morga bekletilen Karahan Çantay'ın cenazesine dair detaylar ortaya çıktı. Çantay'ın cenazesinin bir hafta içinde Türkiye'ye getirileceği öğrenildi.

Adı Sibel Can ile aşk dedikodularına karışmış olan Türkiye'nin ilk erkek güzeli olarak 1995 yılında seçilen ve büyük bir çıkış elde eden Karahan Çantay, Tayland'da motosiklet kazası geçirerek hayatını kaybetti. Çantay'ın naaşının 2 gündür morgda yakınları tarafından alınması beklenirken yeni bir gelişme.

Çantay'ın cenazesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Tayland'da geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden Karahan Çantay'ın cenazesinin bürokrasi işlemleri ve pandemiden dolayı Bangkok'ta bekletildiği ortaya çıktı. Cenaze bir hafta içinde Türkiye'ye getirilecek. Karahan Çantay, Balıkesir'de son yolculuğuna uğurlanacak.

EROL KÖSE'DEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Yapımcı Erol Köse de, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Karahan Çantay, Tayland'da motorla trafik kazasında vefat etti. Orada matematik öğretmeniymiş, cenazesi 2 gündür alınamamış oradan"