Mohammed Alsaloussi'den Şeyma Subaşı açıklaması

Dolandırıcı çıktığı iddialarıyla gündeme gelen, sevgilisi Şeyma Subaşı ile bir dargın bir barışık ilişkisiyle tanınan Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı hakkında şaşırtan bir açıklamada bulundu.

Geçtiğimiz aylarda dolandırıcı çıktığı ve sevgilisi Şeyma Subaşı'dan kendisinin ayrılmak istediği haberleriyle gündeme gelen Mısırlı Mohammed Alsaloussi, Sabah'a yeni açıklamalarda bulundu.

Şeyma Subaşı ile barışan Alsaloussi, 'Şeyma tüm harcamaları hak etti.' sözleriyle dikkat çekti. Sosyal medya hesabından da açıklamalarda bulunan Alsaloussi, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

'Şeyma'nın ne kadar harcama yaptığından hiç şikayetçi olmadım. aslına bakarsanız ben bir insanla ilişkide olduğumda onun da aynı harcama imkanına sahip olması gerektiğine inanırım ve istediği her şeyi alabilmeli. Benimle aynı yaşam tarzına sahip olabilmeli. Şeyma bütün bu harcamayı hak etti çünkü hiç umursamadı.

Gazeteciye yaptığım açıklama ilişkimizdeki sorunların sahte mücevherler ya da sahte yüzükle ilgili çıkan yalan yanlış haberlerle bir ilgisi olmadığını açıklamak içindi. Ona Şeyma'nın kendi kartı olduğunu ve istediği ne varsa aldığını söyledim.

Bu yüzden de ona sahte bir şey almış olma şansım yok...'