Model Dilara Kurşun ile sosyetik Sena Uyanık saç başa kavga etti

Geçtiğimiz yıllarda Miss Turkey yarışmasına katılan ve profesyonel olarak modellik yapan Dilara Kurşun ile sosyetik isim Sena Uyanık'ın saç başa kavga ettikleri iddia edildi.

Sosyete model Dilara Kurşun ile sosyetik isim Sena Uyanık'ın saç başa kavga ettikleri iddia edildi. Sabah'ta yer alan habere göre; sosyetik isim Sena Uyanık ile oyuncu Tufan Kılıç araçlarıyla seyir halindeyken birbirlerini geçmeye çalıştılar. Olay orada yarım kaldı ancak taraflar ikamet ettikleri sitenin girişinde yeniden karşılaştılar. Burada yeniden tartışma başladı.

Araçlarından inen taraflar birbirlerine sinkaflı sözler söylemeye başladılar. Tartışmanın başlaması ile Tufan Kılıç'ın kız arkadaşı olan Dilara Kurşun, Kılıç'ın yanına gitti. Bu sırada Sena Uyanık da aracından indi ve tartışma kavgaya dönüştü.

YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

İddiaya göre; Sena Uyanık, Kurşun'u saçlarından sürükleyip yüzünü tırnaklayıp darp etti. Uyanık'ın eşi Ertan Uyanık ise Tufan Kılıç'a yumruk attı. Kurşun da Sena Uyanık'a saldırdı. Kılıç ise Ertan Uyanık'a kafa attı.

Tarafları site güvenliği sakinleştirdi. Tarafların şikayet sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı.