Modacı Melik Kam: Pitti Uomo'nun Türk yıldızı

Kendi adını taşıyan markasıyla moda dünyasında hızla büyüyen Melik Kam, Floransa'da her yıl iki kez düzenlenen erkek giyim fuarı Pitti Uomo'nun yıldızları arasına girdi. Paylaşımlarıyla sosyal medyada da fenomen olan Kam, Pitti Uomo'da dünyaca ünlü influencer'larla bir araya geldiğini ve global markalarla işbirliği yaptığını söyledi.

Pitti Uomo, Floransa'da her sene iki kere gerçekleştirilen bir erkek giyim fuarı. Dünyanın en önemli uluslararası platformlarından biri olan fuarın yıldızları arasına bir Türk de dahil oldu. 'Melik Kam' ve 'Kam Bespoke' markalarıyla erkek giyim modasında hızla büyüyen Melik Kam, fuardan her yıl davet almaya başladı.

ÜNLÜ INFLUENCER'LAR İLE BİR ARADA

Instagram paylaşımlarıyla adını yurtdışında da duyurmayı başaran Melik Kam, Pitti Uomo'da sadece tasarımlarını tanıtmadığını, aynı zamanda dünyaca ünlü influencer'larla da bir araya geldiğini söyledi.

DÜNYA BASININDA İLGİ ODAĞI OLDU

Global markalarla da yeni işbirliklerine imza attığını dile getiren tasarımcı, dünya basınında da ilgi odağı oldu. Önemli moda mecraları GQ Italia ve Harper's Bazaar, Melik Kam'la röportajlar yaptı ve sayfalarında başarılı modacıdan övgü dolu yorumlarla söz etti.