Moda tasarımcısı Cafer Ardıç'tan yeni defile

Geçtiğimiz günlerde Oligark İstanbul'da gerçekleşen defilede, ünlü isimlerin katılımıyla yıldızlar gecesine dönen bir Barbie defilesi gerçekleşti. Dünyaca trendler arasında olan Barbie filminin esitinsiyle gerçekleşen defilede, mankenler Barbie ve Ken kreasyonlarıyla gelirken, bir çok özel davetlide geceye filmin stiliyle katılım sağladılar. “Barbie Night”, defilesini gerçekleştiren modacı Cafer Andıç'ın defilesinde bir çok yakın arkadaşlarıyla birlikte, Demet Şener, Özge Ulusoy, Tuğçe Aral ve Cansu Taşkın'ın da aralarında olduğu 35 modelin sunduğu Barbie ve Ken tasarımla modelleri gecede büyük alkış topladı.

Dünyada esen Barbie filmi rüzgarı ülkemizde de bir çok etkinlikte boy göstermeye başladı. Margot Robbie ve Ryan Gosling'in oynadığı Barbie filmi ülkemizde de trendler arasında. Barbie akımının da son rüzgarı Oligark İstanbul'da gerçekleştirilen Cafer Andıç, "Barbie Night" konseptiyle alakalı şunları söyledi;

"Böyle bir akıma bizimde dahil olmamız gerçekten heyecan verici. Sanat ve iş camiasının önde gelen isimleri bizi yalnız bırakmadılar sağolsunlar. Çok uzun zamandır bugüne hazırlanıyorduk. Davetlilerimizin de bu konsepte uygun giyinip gelmesi, gerçekten de ülkemizdeki moda ve tekstil etkinliklerinin halen daha ne kadar önemsendiğinin bir kanıtı diyebiliriz. Geceye 35 model arkadaşımızla 1,5 aydır hazırlanıyoruz. Demet Şener, Özge Ulusoy, Tuğçe Aral ve Cansu Taşkın gibi arkadaşlarımda kreasyonlarımızı giydiler. Gecenin sürprizini ise Barbie ve çok sevdiği köpeği Lacey'e atfen podyuma köpeğiyle Özge Ulusoy'un çıkması da bizce çok renkli bir görsele döndü diyebiliriz. Defilemiz Fashion TV aracılığıyla dünyaya canlı yayın bağlantısı olması, sonrasında bizim için inanılmaz geri dönüşlerin başlangıcı oldu. Bir çok talep geldi. Yakında bunları da paylaşacağız."

Gerçekleşen defile sonrası Cafer Andıç şunları iletti; "Canlı yayınlar ve uluslararası iş insanlarının defilemize katılması bizleri çok heyecanlandırdı ve daha aynı gün Avrupa'da 5 ülke için bu konseptte parti yapmak için talepler aldık. Ekim ayı içerisinde bir Avrupa turu yapmayı planlıyoruz. Biraz daha ürün ve model fazlalaştırıp, konseptimizi geliştirerek hem Barbie konseptimizle, Türk kültürünü harmanlayacağımız çok farklı etkinliklere imza atacağız."