2021 Miss Turkey üçüncüsü Şira Sahilli kimdir? Şira Sahilli kaç yaşında, aslen nereli?

Şira Sahilli, Miss Turkey 2021 yarışmasında üçüncü olarak seçildi. Yarışmacı hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler, Miss Turkey 2021 üçüncüsü Şira Sahilli kimdir? Şira Sahilli kaç yaşında, aslen nereli? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Bu yıl yarışmaya Arzum Onan, Çağla Şıkel ve Azra Akın'ın da katılım sağladı.

Miss Turkey 2021 üçüncüsü Şira Sahilli hakkında araştırmalar yapılıyor. Dün düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Dilara Korkmaz birinci, Cemrenaz Turhan üçüncü olarak seçildi. Şira Sahilli hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar ise Miss Turkey 2021 üçüncüsü Şira Sahilli kimdir? Şira Sahilli kaç yaşında, aslen nereli? gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

MİSS TURKEY 2021 ÜÇÜNCÜSÜ ŞİRA SAHİLLİ KİMDİR?

Miss Turkey 2021 üçüncüsü Şira Sahilli, Beykent Üniversitesi'nde endüstri mühendisliği okuyan ve ikinci sınıf öğrencisidir. Şira Sahill 21 yaşındadır ve boyu 1.78 cm.

MİSS TURKEY'DE DERECEYE GİREN GÜZELLER

Miss Turkey 2021 yarışmasında Su Bige Korucu dördüncü, Şira Sahilli üçüncü, Cemrenaz Turhan ise ikinci seçildi.

Dilara Korkmaz'ın 2010 yılında 4. olan Dilay Korkmaz'ın kardeşi olduğu öne sürülmüştü. Çin'de Miss İnternational yarışmasına katılan Dilay Korkmaz, 80 aday arasından ilk 15'e girmişti.

Miss Turkey 2021 ikincisi Cemrenaz Turhan kimdir, kaç yaşında? Cemrenaz Turhan aslen nereli?

Miss Turkey 2021 birincisi Dilara Korkmaz kimdir? Dilara Korkmaz kaç yaşında, nereli?