Mısırlı sevgilisinin özel jetine kavuştu... Şeyma Subaşı boy boy poz verdi

Mısırlı milyarder Mohammed Al Saloussi geçtiğimiz günlerde sevgilisi Şeyma Subaşı ve kız Melisa için özel jet bulamayınca havayolu şirketi ile konuşup ek sefer koydurtmuş ve tüm biletleri satın almıştı. Jesti ile gündem olan Mısırlı sevgili şimdi de Dubai'den dönerken Şeyma Subaşı için özel jetini ayarladı. Subaşı, özel jetten bol bol paylaşımda bulundu.

Mohammed Al Saloussi, Şeyma Subaşı ve kızı Melisa için Bali'den dönerken özel jet bulamayınca bir uçağın tüm biletlerini satın aldı. Havayolu ile konuşup ek sefer koydurtan Mısırlı milyarder uzunca bir süre konuşuldu. Şeyma Subaşı da sevgilisinin uçak biletlerinin hepsini satın almasının ardından yaptığı paylaşımla gündem oldu.

Yaptığı jest ile uzunca bir süre konuşulan Mohammed Al Saloussi, şimdi de sevgilisi Şeyma Subaşı'nın Dubai'den dönerken rahat seyahat edebilmesi için özel jetini hazırladı.

Şeyma Subaşı, sevgilisinin özel jetine binerken sosyal medya hesabından bol bol paylaşımda bulunarak mutluluğunu gözler önüne serdi.

Subaşı, özel jetin merdivenlerinde verdiği pozu "Bir yere" notuyla paylaşırken sevgilisinin kendine aldığı kırmızı güllerle verdiği pozu da "Seni seviyorum Meedo" notuyla yayınladı.

İşte Şeyma Subaşı'nın paylaşımları...