Misafir Giray kimdir? Ozan Dolunay kaç yaşında ve nerelidir?

Oyuncu Ozan Dolunay magazin gündeminde araştırılan isimler arasında yer alıyor. Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Misafir'in başrol oyuncularından Ozan Dolunay'ın hayatı ve daha önce oynadığı diziler araştırılıyor. Peki,Misafir Giray kimdir? Ozan Dolunay kaç yaşında ve nerelidir?

Fox Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan Misafir dizisinin başrol oyuncularından Ozan Dolunay ile ilgili aramalar hız kazandı. Daha önce Zalim İstanbul'da Cenk Karaçay karakteri ile büyük beğeni toplayan Ozan Dolunay 17 Ocak 1991 yılı Ankara doğumlu. Peki, Misafir Giray kimdir? Ozan Dolunay kaç yaşında ve nerelidir?

OZAN DOLUNAY KİMDİR?

Ozan Dolunay, 17 Ocak 1991 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Enka Lisesi ve Cleveland Highs High School'dan mezun oldu. Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü okurken bir yandan da Craft Oyunculuk Atölyesi'nde İpek Bilgin, Çağ Çalışkur ve Bahar Kerimoğlu gibi isimlerden oyunculuk eğitimi aldı.

2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinde Cenk karakterine hayat veren Ozan Dolunay, 1.79 metre boyunda, 76 kilo ve Kova burcudur.

OZAN DOLUNAY HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

2021 - Misafir (Giray)

2020 - İyi Günde Kötü Günde (Sarp Karasu)

2019 – Zalim İstanbul (Cenk) (TV Dizisi)

2018 – Darısı Başımıza (Ozan) (TV Dizisi)

2017 – Lise Devriyesi (Yiğit) (TV Dizisi)

2016 – Yüksek Sosyete (Mert) (TV Dizisi)

2016 – Oyunbozan (Rüzgar) (TV Dizisi)

2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (Barış) (TV Dizisi)