Mine Tugay'dan iddialı poz... Güzelliğiyle büyüledi

Ekranların aranılan yüzlerinden olan güzel oyuncu Mine Tugay, sosyal medyada yine çok konuşulacak bir paylaşıma imzasını attı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Mine Tugay, siyah kombini ile kamera karşısına geçti. Ünlü oyuncunun paylaşımı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Son olarak Gülümse Kaderine dizisi ile ekranlara boy göstermiş olan başarılı oyuncu Mine Tugay, hayatından kesitleri Instagram hesabından zaman zaman paylaşıyor. Tugay, güzelliği ve oyunculuğu sayesinde popülaritesini artırmaya devam ediyor. Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında yerini alan Mine Tugay, güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Mine Tugay, dikkat çeken pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Son dönemlerde rol aldığı projelerden istediği verimi elde edemeyen ünlü oyuncu, siyah kombini ile verdiği pozları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Tugay'ın takipçilerini mest eden pozları beğeni e yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcıları "Nasıl bir kadınsın" sözleri ile hayranlığını dile getirdi.

İşte Mine Tugay'ın paylaşımı;