Mine Tugay 'Ölümü hala atlatamadım' dedi, takipçileri ile dertleşti

Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Mine Tugay, sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirirken takipçileri ile dertleşti. Tugay, takipçisinin sevdiğini zamansız kaybetmekten korktuğunu söylemesinin ardından bir dönem aldığı ölüm haberi hakkında 'Hala atlatabildiğimi düşünmüyorum' dedi.

Birçok başarılı projede rol almış olan güzel oyuncu Mine Tugay, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. Instagram'dan takipçileri ile sohbet eden Tugay, takipçilerinin korkularını sordu. Gelen cevaplarının ardından takipçilerine destek olan Tugay, dertleşmeyi de ihmal etmedi.

'Sevdiklerini zamansız kaybetmek' yazan takipçisine verdiği cevapla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

'Bunu ben yaşadım. Hala atlatabildiğimi düşünmüyorum. Ama hayat bize ne getirirse kabulümüz olmalı. Başka türlü akıl sağlığımızı koruyamayız'

Öte yandan bir takipçisinin "Fotoğraf karesinin içinde kalmaktan korkuyorum" sözlerini de değerlendiren Tugay, "Zaten 'an' hapsolmaz, belki seni yabancılaştıran budur" notunu düştü.