Mine Tugay kaç yaşında ve nereli? Mine Tugay'ın bikinili fotoğrafına beğeni yağdı!

Mine Tugay Instagram hesabı üzerinden paylaştığı kırmızı bikinli pozuyla oldukça beğenildi. Takipçileri ünlü oyuncunun paylaşımına dakikalar içerisinde beğeni yağdırdı. Yaşına rağmen düzgün fiziği ile kendisine hayran bıraktıran Mine Tugay en son Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde oynuyordu.

Mine Tugay kırmızı bikinili fotoğrafıyla takipçilerinden çokça beğeni aldı. Sevilen oyuncu en son Zalim İstanbul isimli dizinin kadrosunda yer alıyordu. Mine Tugay genç kızlara taş çıkartacak güzelliğiyle hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. Tugay, 'Aynadaki Düşman', 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' , 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' , 'Kalp Hırsızı' ve 'Medcezir', 'Kalp Hırsızı', 'Çilek Kokusu' ve 'Paramparça' gibi önemli dizilerle ekranlara gelmişti.

MİNE TUGAY KAÇ YAŞINDA?

28 Temmuz 1978 yılında Konya'da dünyaya gelen güzel oyuncu, Yeni Levent Lisesi'ni tamamladıktan sonra 1998 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünü'nden mezun oldu. Oyunculuğa 1997 yılında 'Büyük Kulaklı Küçük Ayı' oyunu ile adım attı.

Yine 1997 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimine başladı. Ancak bu eğitimlerde 'disiplinsizlik' sebebi ile uzaklaştırıldı. Ardından başladığı üniversiteyi tamamlayan Tugay, 2003 yılında 'Onikinci Gece' ve 'Kuşlar Meclisi' oyunlarında rol aldı. Aynı yıl ekranların sevilen dizisi 'Gülbeyaz' dizisinde de yerini aldı.

Ardından 'Adı Aşk Olsun' , 'Gönül Yarası' , dizi ve filmlerinde oynayan başarılı oyuncu 'Beko Plazma TV', 'Eti Çay Keyfi', 'Anadolu Bank', 'Bosch Çamaşır Makinası' ,'Ecobella Home', ‘Bosch Logixx 8 Çamaşır Makinası' reklam filmlerinde rol aldıç

2005 yılında 'Aşk Her Yaşta' dizisinde oynayan güzel oyuncu bir yandan Bahçeşehir İleri Oyunculuk Yüksek Lisansını tamamlarken, bir yandan da 'Aliye' dizisinde rol aldı. Show TV'de yayınlanan 'Gülpare', Star TV'de ekranlara gelen 'Benden Baba Olmaz' dizilerinde de oynadı.

Mine Tugay, 'Aynadaki Düşman', 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' , 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' , 'Kalp Hırsızı' ve 'Medcezir', 'Kalp Hırsızı', 'Çilek Kokusu' ve 'Paramparça' gibi önemli dizilerle ekranlara geldi.

Mine Tugay, Son olarak Zalim İstanbul dizisinde rol alacak.