Milyarder sevgili Mohammed Alsaloussi'den Şeyma Subaşı'nın paylaşımına dikkat çeken yorum

Son olarak özel jet bulamadığı için havayolu şirketiyle konuşarak yeni bir uçuş koyduran ve tüm biletlerini satın alan Mohammed Alsaloussi, geçtiğimiz gün konuyla ilgili açıklama yapan Şeyma Subaşı'nın paylaşımının altına dikkat çeken bir yorumda bulundu. Sessizliğini ilk kez bozan Mohammed Alsaloussi, ilişkisi hakkında da açıklamada bulundu.

Mohammed Alsaloussi ve kızı Melisa ile bir süredir Bali'de Şeyma Subaşı tatilinin noktaladı. Mohammed Alsaloussi dönüş için özel jet bulamayınca Şeyma Subaşı ve kızı için hava yolu şirketi ile konuşarak uçuş ekletirken tüm biletleri de satın aldı. Subaşı, o anları 'Tüm uçağı bizim için rezerve etti' diyerek paylaşırken eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Gelen tepkilerin ardından yeni bir paylaşımda bulunarak kendini savunan Şeyma Subaşı, 'Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Çok değerliyim, çok özelim ama her şeyden önce ailemden iyi bir eğitim aldım. İyi bir insan olmamı tavsiye ettiler. Tanrı bana en iyisini verdi. Seni çok seviyorum Meedo! 'Harika bir adam nasıl olmalı?' diye bir kitap yazmalısın' ifadelerini kullandı.

Mohammed Alsaloussi de Şeyma Subaşı'nın paylaşımının altına yorum yaparak tüm dikkatleri üzerine çekerken şu ifadeleri kullandı:

'Normalde hiç yorum yapmam ama bu sefer seni herkesten daha iyi tanıdığımı söylemeliyim ve sen gerçekten tanıştığım en tatlı, en kibar, sevgi dolu insansın ve bu yüzden seni seviyorum. Bunu aşktan kör olduğum için söylemiyorum. Bunu söylüyorum çünkü seninle sevildiğimi ve takdir edildiğimi hissediyorum. Seninle her şeyi her zamankinden daha net görüyorum.'