‘Milyarder' Kylie Jenner takipçilerinden para istedi! Sosyal medyada linç yedi

900 milyon dolarlık servetiyle en çok konuşulan reality show yıldızı ve kozmetik devi olan Kylie Jenner, sosyal medyada linç edildi. 23 yaşındaki Kylie Jenner'ın birlikte çalıştığı makyaj sanatçısı Samuel Rauda geçtiğimiz günlerde bir trafik kazası geçirdi. Sosyal medya hesabından makyaj sanatçısının ameliyatı için bağış kampanyası paylaşan Jenner, sadece 5 bin dolar bağışlayarak büyük tepki gördü.

Milyon dolarlık serveti ile dünya basınında yer almaya devam eden 23 yaşındaki Kylie Jenner, sosyal medya hesabından yaptığı hareket ile takipçileri tarafından linç edildi. Dünyaca ünlü yıldızların makyaj sanatçısı olan Samuel Rauda'nın trafik kazası geçirmesiyle ünlüler büyük üzüntü yaşadı. Bebe Rexha, Ava Max ve Pia Mia gibi şarkıcılar makyöz için geçmiş olsun dileklerini paylaştı.

Beyin ameliyatı için 120 bin dolara ihtiyacı olan Rauda'nın ailesi bir yardım kampanyası başlattı. Ünlü makyaj sanatçısı ile yakın arkadaş olan Kylie Jenner sosyal medya hesabından bağış kampanyasını paylaşarak 5 bin dolar bağışladı. En genç milyarder unvanını taşıyan Kylie Jenner'ın yaptığı bağış miktarı takipçiler tarafından çok konuşuldu. 23 yaşındaki genç yıldızın ameliyatı üstlenmek yerine düşük bağış yapması büyük tepki çekti.

Sadece bağış kampanyasını paylaşan Kylie Jenner'ın takipçileri, "Kylie Jenner bir milyarder, araba kazası geçiren en yakın arkadaşının ameliyatı için hayranlarından para istiyor ve sadece 5 bin dolar bağışlıyor. Gerçekten kafam karıştı." yorumlarında bulundular.