Mila Kunis rolü kapmak için bakın ne yalan söylemiş! Şaşkınlık yarattı

Rol aldığı ''That 70's Show'' hakkında açıklamalarda bulunan Mila Kunis, kariyerinin en önemli projesi olarak adlandırdığı yapımda rol alabilmek için yaşı hakkında yalan söylediğini yıllar sonra itiraf etti. Ünlü oyuncu Mila Kunis, ''Herkesin yaşından küçük rolleri oynadığı bir dönemdi ve ben aslında oynadığım karakterin yaşındaydım'' dedi. Ünlü oyuncu itirafı ile dikkat çekti.

Ukrayna asıllı ABD'li oyuncu Mila Kunis, rol aldığı eşi Ashton Kutcher ile tanıştığı "That 70's Show" ile ilgili yaptığı itirafla gündeme bomba gibi düştü.

"Vanity Fair"e özel açıklamalarda bulunan dünyaca ünlü oyuncu Mila Kunis, ağızları açık bıraktı. Güzel oyuncu Kunis, "Yaşımla ilgili yalan söyleyip söylemediğim üzerine bazı söylentiler var. Buna bir açıklık getirmek isterim. Evet... Yalan söyledim" dedi.

Rolü elde ettiğinde gerçeği yapımcılara söylediğini belirten Kunis, bir sorun yaşanmadığını ve yapımcıların, "Seni çok sevmiştik. O yüzden umursamadık" dediklerini ifade etti.

Konuyla alakalı konuşan Mila Kunis, "Herkesin yaşından küçük rolleri oynadığı bir dönemdi ve ben aslında oynadığım karakterin yaşındaydım" açıklamasında bulundu.