Mezuniyet fotoğrafını paylaştı... Esra Bilgiç bakın hangi bölümde okuyor

Ekranların aranılan yüzlerinden olan güzel oyuncu Esra Bilgiç, mezuniyet paylaşımı ile sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Üniversite eğitimine devam eden Esra Bilgiç'in pozunun ardından mezun olduğu iddia edildi. Ünlü oyuncu, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitim görüyor.

TRT1'de ekrana getirilmiş olan Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı "Halime Hatun" karakterinde büyük bir sıçrama yaşayan Esra Bilgiç sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. Başarılı kariyerinin yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiren Esra Bilgiç'in bir fotoğrafı sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitim gören Bilgiç, 7,3 milyon takipçisi olan Instagram hesabından mezuniyet fotoğrafını paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımı takipçileri tarafından kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Ünlü ismin hayranları "Henüz mezun olmadı", "Photoshop bu fotoğraf" ve "Bence bir diziye başlıyor dizi için yapılmış montaj" yorumlarında bulundu.