Metin Yüncü ile davalık olan Songül Karlı genç kızlara taş çıkarttı! Spor yaptığı anlar sosyal medyayı salladı

Songül Karlı, eski eşi Metin Yüce tarafından dolandırıldığı haberleri ile gündeme gelmişti. 'Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım' diyen Songül Karlı, kötü günleri geride bırakmak için harekete geçti. Spor yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Songül Karşı büyük beğeni topladı.

Eski eşi Metin Yüce tarafından dolandırıldığını iddia eden Songül Karlı, bir basın toplantısı düzenleyip gözyaşları içeresinde yaşadığı zor günlerden bahsetmişti. Karlı'nın 'Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım. Evladım meyve suyu istediğinde bile, 'bakkallar kapalı' diye yalan söylemek zorunda kaldım. Bakkala gidemediğimiz için evimizde pilav ve su vardı. Bu süreçte bana tek yardım eden isim Latif Doğan oldu. Evimin mutfak alışverişini dahi yapıp, bize para bırakırdı' sözleri uzunca bir süre konuşulmuştu.

Tüm mal varlığını kaybeden Karlı, moralini düzeltip eski günlerine dönmek için hayatını yenilemeye başladı. Sosyal medya hesabından yaptığı her paylaşım ile olay yaratan Songül Karlı, yine dikkatleri üzerine çekti. Spor yaptığı anları takipçileri ile paylaşan Karlı'nın fit görünümü takipçilerinden tam not aldı.