Metin Yıldız eşinin en garip aşerme isteğini açıkladı: Traktör lastiği...

Geçtiğimiz haftalarda bebek müjdesi veren Metin Yıldız ile Ceylan Yıldız çifti yaşadığı süreçle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Metin Yıldız, eşi Ceylan Yıldız'ın aşerdiği en garip şeyden bahsederken bebeğinin cinsiyetini ve adını da söyledi.

2021 yılında nikah masasına oturan Metin Yıldız ile Ceylan Yıldız çifti ilk çocuklarını kucaklarına alacak olmanın heyecanını yaşıyor. Önceki akşam görüntülenen Metin Yıldız ile 4.5 aylık hamile eşi Ceylan Yıldız basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ünlü oyuncu Yıldız, "Arkadaşlar, biz de bugün öğrendik aslında kız olmuş, erkek olmuş önemli değil, sağlıklı olması bu vatana layık bir evlat olması önemli. Fakat bir oğlumuz olacak, sevinçliyiz. Şimdiden ismini de koyduk, ismi Aşil... Savaş tanrısının ismini koyduk, Mustafa Kemal Atatürk, Çanakkale Savaşı'ndan sonra bir açıklama yaptı, dedi ki; "Truva'nın intikamını aldım" dedi. Biz de Truva'nın intikamını alsın diye Aşil koyduk" ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin; "Ceylan Hanım aşermiyor mu?" şeklindeki sorusuna da cevap veren Yıldız, "Gece uyuyorum 'Metin kalk' dedi. 'Ne Oldu canım?' dedim. 'Canım lastik çekti' dedi. Ya insanın canı yeşil erik, karpuz, İncir falan çeker... Vallahi bunun canı traktör lastiği çekti. 'Cihangir'de oturuyorum sana nereden bulayım traktör lastiğini yat canım, yat' dedim" yanıtını verdi.