Metin Hara, Adriana Lima ayrılığı hakkında ilk kez konuştu

Dünyaca ünlü model Adriana Lima ile aşk yaşayan ve daha sonra ilişkisini noktalayan geçtiğimiz Mert Vidinli'nin programına konuk olan Metin Hara hakkında merak edilenleri yanıtladı. Hara, Adriana Lima ile ayrılığı hakkında ilk kez konuştu.

Adriana Lima ile yaşadığı ilişkinin ardından bir anda Türkiye ve dünyanın en çok konuşulan isimlerinden olan Metin Hara, 'Mert Vidinli'yle Sıkıştıran Sorular' programına konuk oldu. Yeni kitabı hakkında konuşan Hara, 'Çok romantik, çok masum. Yetişkinlere özel masal gibi. 5,5 yıllık emeğimin sonucunda bugün kitabı teslim ettim.

Bir ay içerisinde çıkacağını tahmin ediyorum. Bu sefer teknikler, meditasyonlar vermek yerine insanları masalsı bir hikayeye sokacağım' dedi.

Adriana Lima ayrılığında magazin basının olayları büyütüp skandallar yarattığını ifade eden Metin Hara şunları söyledi:

'Magazinin anlattığı gibi bir durum hiçbir zaman yaşanmadı. Söylendiği gibi yıkılmadım, zaten yıkılacak bir durum da yoktu. En son mesleki anlamda da birçok iddialarda bulundular.

Tüm haberlere sadece hayret ettim. Adriana ile iyi ayrıldık. Misafirlik bittiği zaman saygıyı yitirmeden, gülümseyerek çıkmak lazım diye düşünüyorum'