Metin Akpınar'ın kızından sitem dolu sözler: Salaksınız!

Metin Akpınar'ın ikiz kızları Duygu Nebioğlu ile Sevgi Katkıcı hukuki mücadelelerini kazanıp Akpınar'ın kızı olduklarını DNA testi sonucunda ispatlamışlardı. Akpınar'la dava süreçleri devam eden Duygu Nebioğlu'ndan yeni bir açıklama daha geldi. Nebioğlu, babasının avukatlarına sert sözlerle sitem etti: Salaksınız...

Metin Akpınar'ın ikiz kızları Duygu Nebioğlu ile Sevgi Katkıcı, yıllar sonra hukuki mücadelelerini kazanmış ve Metin Akpınar'ın kızları olduklarını ispatlamışlardı. 1987 yılında Suphiye Orancı'yla yaşadığı birliktelik sonrası ikiz kızları Duygu Nebioğlu ile Sevgi Katkıcı dünyaya gelen Metin Akpınar, kızlarının varlığını yıllar sonra kabul etmişti.

Filmlere konu olacak bir hayat hikayesine sahip olan kız kardeşler; Türkiye'nin en şöhretli ve varlıklı bir adamın kızıydılar ancak; kendilerine bakması için anneleri tarafından Antalya'da bir kadına bırakıldılar. Hikayeleri bununla da bitmeyen kız kardeşler, Çocuk Esirgeme Kurumu'nda devlet korumasına alındıktan sonra, burada Nebioğlu çifti tarafından evlatlık alındılar.

EVLATLIK VERİLDİLER

Yıllar sonra babasının Metin Akpınar olduğunu öğrenen ve ona ulaşabilmek için her yolu deneyen Duygu Nebioğlu, hukuki mücadelesini kazandı. Onun bu mücadelesi sonrası ikizi ve diğer kız kardeşleri de hikayeleriyle gündem oldu. Yakın zaman önce ikizi Sevgi Katkıcı da hukuki mücadelesini kazanıp Akpınar'ın babası olduğunu ispatladı.

MÜGE ANLI KARDEŞLER İÇİN MÜCADELE ETTİ

Kız kardeşleri için de mücadelesini sürdüren Duygu Nebioğlu, Müge Anlı yayınına çıktı ve annesinin ortaya çıkıp gerçekleri anlatmasını istedi.

Son olarak; babası Metin Akpınar'a açtığı dava hakkında yeni bir açıklama yapan ve babasının avukatlarına Duygu Nebioğlu, davanın sonuçlanmasının ardından kariyerlerinin biteceğini söyledi.

"SALAKSINIZ..."

Nebioğlu, "Benim kaybedeceğimi düşünen acaba kaç yığılmış salaksınız. Ben kaybetmiş olsam acaba bu davayı açar mıydım? O Metin Akpınar yüzünden bana aile olan, ailemle bile ağız tadıyla yaşayamadım. Siz onun avukatlarına söyleyin başka iş hanı bulsunlar. Çünkü Metin Akpınar davayı kaybedince size han levhası gösterir." dedi.