Metin Akdülger Sandık Kokusu'ndan neden ayrıldı? Uğur Yücel ile kavga mı etti?

Metin Akdülger başrolünde yer aldığı Sandık Kokusu dizisine önceki akşam yayınlanan bölümle veda etti. Metin Akdülger'in Uğur Yücel ile sette tartışma yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu vedasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Show TV'de ekrana getirilen Sandık Kokusu dizisinde Atilla karakterini canlandıran Metin Akdülger'in vedası hayranlarını üzdü. Metin Akdülger'in vedasının ardından bomba bir iddia gündeme geldi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; "Sandık Kokusu" dizisinin son bölümü bir vedaya sahne oldu. Dizinin Atilla'sı Metin Akdülger 12 Haziran'daki sezon finali öncesi diziden ayrıldı. Bu ayrılığın temel sebebinin Akdülger'in senaryoyla ilgili şikayetleri olduğu konuşuluyor. Karakteriyle ilgili "Atilla bunu yapmaz" diyerek zaman zaman repliğini değiştiren oyuncuya babası Hasan'ı oynayan Uğur Yücel'in "Hasan da bunu yapmaz" diyerek çıkıştığı ve ortamın gerildiği de kulislerde gündeme gelen söylentiler arasında...

Metin Akdülger dün akşam vedasının ardından şu mesajı yayınladı:

"Hanımlar Beyler, hayat büyülü anlarla ve bilinmezliklerle dolu bir macera. Atilla'da benim hayatımın en büyülü parçalarından biri. Onun bana yaşattığı anlar, tanıştırdığı ruhlar, yoldaşlar artık benim kalbimdeler, güvendeler. Hikayeler anlatıldıkça hayat bulur, hikaye anlatıcıları da hikayelerinde bulurlar kendi hayatlarını. Bana hayat veren Atilla'ya ve ona hayat veren tüm ekipteki dostlarıma kalpten minnet ve sevgilerimi iletmek istiyorum. Onları çok seviyorum ve özleyeceğim. Hikayemizi seven tüm izleyicilerimize, verdikleri büyük sevgi ve gösterdikleri anlayış için teşekkür ederim."

Kızılcık Şerbeti Doğa'nın şartı belli oldu! Fatih'i kalbinden vuracak