Başrolünü kaybeden Arka Sokaklar'dan 3'lü ters köşe! Mesut'un eksikliğini o isimle kapatacaklar!

2006 yılından bu yana Kanal D ekranlarında boy gösteren Arka Sokaklar dizisi kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor. Dizinin önemli karakterlerinden birisi olan Mesut'u canlandıran Şevket Çoruh'un vedasıyla seyirciler büyük bir şok yaşamıştı. Yapılan son açıklamaya göre diziye üç yeni isim daha katılıyor.

Yeni sezona bomba bir girişle başlayan Arka Sokaklar'da Komiser Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh'un ayrılığıyla yeni bir dönem başladı. Ana karakterlerden birisini kaybeden dizi kadrosunu güçlendirme yolunu seçti. Cuma günü pek çok rakibi olan dizi kadrosuna 3 yeni oyuncuyu dahil etti. Yapılan son açıklamaya göre diziye Ebru Destan, Yılmaz Tüzün ve Mustafa Kazar gibi dikkat çekecek isimler katılıyor. Bu gelişmenin ardından dizide heyecanın giderek artması bekleniyor.

GİDİŞİ YENİ BİR DÖNEMİ BAŞLATTI

Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden birisi olma unvanına sahip dizide Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh'un ayrılığıyla yeni bir dönem başladı.

KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

En önemli karakterlerden birisini kaybeden dizi kadrosunu güçlendirme yolunu seçti ve diziye 3 yeni isim dahil oldu.

3 YENİ İSİM...

Alınan bilgiye göre dizinin 637. bölümünde kadroya Ebru Destan, Yılmaz Tüzün ve Mustafa Kazar gibi isimler katılıyor.

Arka Sokaklar'a hemen dönecek derken her şey değişti! Tam 2 diziye birden...

İŞTE DİZİYE KATILACAK İSİMLER

Yılmaz Tüzün - Başkomiser Kadri Keser

Ebru Destan - Hülya

Mustafa Kazar - Hasan

YENİ İSİMLER DE DAHİL OLACAK

Öte yandan yine kulis bilgilerine göre diziye yeni isimlerin katılacağı bilgisine de ulaşıldı. Gelişmeleri hep birlikte takipte olacağız.