Mesut Can Tomay kimdir, kaç yaşında? Mesut Can Tomay nereli, hangi filmlerde oynadı?

Mesut Can Tomay, Arda ile Omuz Omuza'nın konuğu oluyor. Kanal D'de yayınlanan yemek programından Arda Türkmen ve konukları seyircilere eğlenceli zamanlar yaşatıyor. Ezgi Mola ile 2017 yılında Maide'nin Altın Günü filminde rol alan Mesut Can Tomay kimdir, kaç yaşında? Mesut Can Tomay nereli, hangi filmlerde oynadı?

Mesut Can Tomay bugün Kanal D'de yayınlanan yemek programı Arda ile Omuz Omuza'nın misafiri oluyor. Ali Biçim'inde katıldığı programda ravioli yemeği yapılacak. İzleyenler keyifli anlara şahit olacak. Yetenek Sizsiniz programına katılarak yarı finale kadar yükselen Tomay, Ezgi Mola ile Maide'nin Altın Günü filminde yer almıştır. Mesut Can Tomay kimdir, kaç yaşında? Mesut Can Tomay nereli, hangi filmlerde oynadı?

MESUT CAN TOMAY KİMDİR?

Mesut Can Tomay, 1999 yılının Haziran ayında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından aslen Kars'lıdır. 9 yaşına kadar ilköğretim 2. sınıf dahil, Kars'ın Yusufpaşa Mahallesi'nde doğmuş ve büyümüştür. Özellikle dizi ve televizyon dünyası öncesinde çekmiş olduğu vine videoları ve katıldığı Yetenek Sizsiniz yarışması ile tanınmıştır.

Kördüğüm, Heredot Cevdet Saati, Türk'ün Uzayla İmtihanı gibi TV yapımlarının yanı sıra Maide'nin Altın Günü, Yolsuzlar Çetesi, İkinci Şans gibi sinema filmlerinde rol almıştır.