Mesut Akusta hakkındaki gerçeği duyanlar inanamadı! Meğer Esra Erol ile...

TRT'de ekrana getirilen Teşkilat dizisinde hayat verdiği 'Mete Başkan' karakteriyle izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu 'Mesut Akusta'yla ilgili şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Mesut Akusta ile ünlü sunucu Esra Erol arasındaki bağlantıyı duyanlar kulaklarına inanamadı.

Geçtiğimiz yaz aylarında beyin kanaması geçirmesi ise sevenlerinin yüreğini ağzına getiren Mesut Akusta, evinde yapılan ilk müdahalenin ardından apar topar hastaneye kaldırıldı. Başarılı geçen üç saatlik bir ameliyatın ardından ünlü oyuncu Mesut Akusta, yoğun bakım alındı ve bir süre tedbir amaçlı uyutuldu.

Akusta'nın eşi Şafak Özbir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma "Mucizelere inanır mısınız?" notunu düşmüştü. Ünlü oyuncuya geçmiş olsun mesajları gönderilmişti.

MESUT AKUSTA HAKKINDA ŞAŞIRTAN GERÇEK

Yoğun bakımda kalan Akusta, daha sonra normal odaya alındı. Güzel haberi ünlü sunucu Esra Erol duyurmuştu. Erol'un paylaşımının ardından Mesut Akusta'nın Esra Erol'un eniştesi olduğu ortaya çıktı.

Mesut Akusta, 2016 yılında Esra Erol'un görümcesi Şafak Özbir'le nikah masasına oturdu. Şafak Özbir ile mutlu evliliği devam eden Mesut Akusta'nın Berfin adında, beş yaşında bir kızı var.