Meryem Uzerli'yi ağırlayan Hülya Avşar'dan 'Kıskançlık' itirafı

Meryem Uzerli'yi programında ağırlayan Hülya Avşar için ''Seni görünce kıskançlıktan çatlayacak'' sözlerine ünlü isimden cevap geldi. Hülya Avşar verdiği ''Kıskançlık'' cevabıyla dikkat çekti.

Meryem Uzerli'yi Hülya Avşar'dan önce programına konuk olan Fatih Altaylı, "Hülya Avşar seni görünce kıskançlıktan çatlayacak" demesi sosyal medyada çok konuşuldu.

Hülya Avşar, hem Meryem Uzerli'ye sorduğu 'evlilik' soruları hem de Fatih Altaylı'nın kendisi için sarf ettiği sözlerle ilgili açıklamada bulundu.

MERYEM UZERLİ'Yİ AĞIRLAYAN HÜLYA AVŞAR'DAN 'KISKANÇLIK' İTİRAFI

Hülya Avşar'ın açıklamaları şu şekilde; "Amanın de amanın şu üç - dört gündür TT'ler mi olmuşuz, trend videolara mı girmişiz... Ekip olarak çok teşekkür ederiz. Sanırım sohbetin altındaki yorumların da faydası vardır, özellikle sevimsiz olan yorumlar... Duyarlılığınızı anlamaya çalışıyorum fakat ben ve konuğum sohbetimizden çok keyif aldık hatta Meryem'e sohbeti önceden gönderip onayını alacak kadar özen gösterdik ve aldığımız teşekkürler doğrultusunda yayına girdik. Ayrıca sevgili Fatih Altaylı dediğin kadar varmış gerçekten çok güzel, çok tatlı ve çok samimi. Kıskanmadım, aksine bayıldım. Ne tesadüf ki ikimiz de sohbetimize onun güzelliğinden bahsederek başlamışız. Tüm yorum sahiplerini çok öpüyorum."

Hülya Avşar'ın "Seninle neden evlenmediler" sorusuna Meryem Uzerli'den kapak gibi cevap

Meryem Uzerli'den itiraf: Bir sürü iniş - çıkışlar yaşadım