Merve Özbey'den karnı burnunda poz! Sosyal medya sallandı

Ses tınısı ile herkesi kendine hayran bırakan başarılı şarkıcı Merve Özbay, son paylaşımı ile sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kızını kucağına almak için geri sayıma başlayan ünlü şarkıcı, gri sabahlığı ve pembe elbisesi ile karnında burnunda verdiği pozu 'Bir fincan limonlu çayı hak ettim' notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

Yakın zamanda babasını toprağa vererek büyük acı yaşayan Merve Özbey, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. 2020 yılında Kenan Koçak ile nikah masasına oturan Merve Özbey, ilk çocuğunu kucağına almanın heyecanını yaşıyor.

Gri sabahlığı ve pembe elbisesi ile karnında burnunda poz veren Merve Özbey, 'Tünaydın... Yapılması gerekenler yapıldı, bir fincan limonlu çayı hak ettim sanırım' notuyla paylaştı. Özbey'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

İşte Merve Özbey'in beğeni toplayan hamilelik pozu...

KIZININ ADINI AÇIKLADI

Kızının patiğini yayınlayan Merve Özbey, gönderisine, "Elif Özüm... Burada kalsın istedim... İleride nasıl özlemle, hasretle beklediğimizi görür belki kızımız. İsmin gibi yaşa" notunu düşmüştü.