Merve Dizdar: Mutsuzum desem olmaz

3 yıllık evliliğini tek celsede bitiren oyuncu Merve Dizdar, boşanma sonrası ilk kez konuştu. Dizdar, 'Kendimle yetinebilmeyi öğreniyorum. O yüzden güne güne hislerim değişiyor. Ailem, sevdiklerim, ben sevenler var. Mutsuzum dersem olmaz. Mutluyum...' dedi.

Masumlar Apartmanı dizisindeki Gülben karakteriyle şöhreti elde eden, oyuncu Gürhan Altundaşar ile olan evliliğini geçtiğimiz ay bitiren Dizdar, röportaj verdiği bir dergiye yeni yaşam süreci hakkında ilk kez konuştu.

Gürhan Altundaşar'dan uzun zaman sonra imalı paylaşım

'Keşif dönemimdeyim. Duygularımı, kararlarımı, aslında kim olduğumu keşfediyorum. Kendimle yetinebilmeyi öğreniyorum.' diyen Dizdar, 'O yüzden günden güne hislerim değişiyor. Ailem, sevdiklerim, beni sevenler var. 'Mutsuzum' dersem olmaz. Mutluyum.' ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu, 'Bir süredir anda kalmayı öğretiyorum kendime. Yarın hakkında korkmak ya da sevinçten delirmek bana göre değil sanırım. Sessiz sakin bir hayatım var. Arkadaşlarım, çevrem, ailem. 'Ünlü olmak' tabiri de biraz garip geliyor açıkçası. Hayatımı içimden geldiği gibi yaşıyorum zaten.' ifadelerini kullandı.