Merve Boluğur'un paylaşımında dikkat çeken sansür detayı! Eski sevgiliyi böyle sildi

Merve Boluğur paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. Yaz aylarından kalma fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Merve Boluğur'un kolyesindeki detay dikkat çekti. Ünlü oyuncu eski sevgilisi Burak Dayı'nın adının baş harfinin olduğu kolyeyi sansürledi.

Merve Boluğur paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Oyunculuk kariyerine şarkıcılığı da eklemek isteyen ve bunun için çalışmalara tam gaz devam eden ünlü isim son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Yaz aylarından kalma fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Merve Boluğur'un eski sevgilisi Burak Dayı'ya uyguladığı sansür detayı magazin gündemine adeta damga vurdu.

Şimdilerde oyunculuğun yanı sıra şarkıcılığa da soyunan ve elektro pop albüm hazırlığında olan ünlü isim sosyal medya paylaşımı ile gündem oldu.

ESKİ SEVGİLİYE SANSÜR!

Instagram hesabında 3 milyon 700 bin takipçisi bulunan Merve Boluğur son paylaşımı ile sosyal medyada çok konuşuldu. Merve Boluğur'un Intagram hesabından yaz aylarından kalma fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü oyuncunun fotoğrafında yer alan kolyesindeki sansür ise dikkatlerden kaçmadı. Geçtiğimiz yaza Burak Dayı isimli şahısla yaşadığı aşkla damga vuran Merve Boluğur'un kolyesinde eski sevgilisinin baş harfini sansürlediği görüldü. Ünlü ismin paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni yağdı.

Gamze Erçel'den Hande Erçel itirafı: Tamam kabul ediyorum aynılar