Merve Boluğur'un annesi görenleri büyüledi! Gençlik fotoğrafı kendine hayran bıraktı

Son dönemde yaptığı açıklamalar ile sık sık magazin basınında yerini alan güzel oyuncu Merve Boluğur, sosyal medyadan annesinin gençlik fotoğrafını yayınladı. Merve Boluğur'un paylaşımını gören sosyal medya kullanıcıları beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. Ünlü oyuncunun annesi hakkında ''Hollywood yıldızı gibi'' yorumları yapıldı. Boluğur'un annesi sosyal medyada gündem oldu.

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan ve kariyerine şarkıcı olarak devam etme kararı alan Merve Boluğur, geçtiğimiz aylarda Mert Aydın ile muhteşem bir düğünle nikah masasına oturdu. Gelinliği uzunca bir süre konuşulan Merve Boluğur, son dönemde yaptığı paylaşımlar ve açıklamaları ile adından söz ettiriyor.

Boluğur, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. Ünlü oyuncu son olarak annesinin gençlik fotoğrafını yayınlayarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

MERVE BOLUĞUR'UN ANNESİ GÜZELLİĞİYLE MEST ETTİ

Boluğur'un annesini gören şaşkınlığını gizleyemedi. Güzelliğiyle kendine hayran bırakan anne Nehra Boluğur'u takipçileri 'Hollywood yıldızına' benzetti. İşte, Merve Boluğur'un annesinin gençliği...