Merve Boluğur'dan Işın Karaca'ya şaşırtan cevap! 'Zayıflığımı kıskanıyor'

Bir süredir ekranlardan uzakta olan Merve Boluğur, sosyal medya hesabından 'Sürprizimi açıklıyorum; yeni şarkım yolda' paylaşımı ile müzik piyasasına adım atacağını duyurmuştu. Bunun üzerine Işın Karaca, 'Çünkü müzik piyasasında bir sen eksiktin güzel kız!' sözleri ile Boluğur'a sert çıkmıştı. Yaşananların ardından Merve Boluğur'un Karaca hakkında 'Onun derdi benim zayıf olmam. Kendi kilolarını aldırmak için kapı kapı dolaştı.' dediği iddia edilmişti. Güzel oyuncu iddialara ilk kez yanıt verdi.

Oyunculuğa uzun bir süre ara veren ve daha sonra YouTube kanalı açarak kadın-erkek ilişkileri hakkında tavsiyelerde bulunan Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından 'Sürprizimi açıklıyorum; yeni şarkım yolda' paylaşımında bulunarak herkesi şaşırtmıştı.

Ünlü şarkıcı Işın Karaca da Merve Boluğur'a tepki veren isimlerden olurken Twitter hesabından 'Çünkü müzik piyasasında bir sen eksiktin güzel kız!' paylaşımında bulunmuştu.

Güneş'in haberine göre; Boluğur kendisine laf atan Işın Karaca’a için 'Kendi kilolarını aldırmak için kapı kapı dolaştı. Zayıf kadınlara her zaman düşmandır, derdi benim zayıf olmam' dedi. Işın Karaca'nın bu sözlere çok öfkelendiği iddia edilirken Boluğur, yeni bir paylaşımda bulundu.

Merve Boluğur, Işın Karaca ile fotoğrafını yan yana getirerek "Ben bütün kadınların kusursuz olduğunu düşünüyorum" diyen Boluğur hakkındaki iddiaları yalanladı.