Merve Boluğur'a sert tepki: Daha ne kadar saçmalayacaksın

Merve Boluğur'un Işın Karaca hakkında 'Kilolu olduğu için beni kıskanıyor' dediği iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Akşam yazarı Barış Kocaoğlu olayı köşesine taşıdı. Kocaoğlu, kaleme aldığı yazısında Merve Boluğur için, 'Daha önce yazdığım gibi acil bir dizi ve film projesinde yer alması gerekiyor' ifadelerini kullandı.

Uzun bir süredir ekranlardan uzakta olan Merve Boluğur'un açtığı YouTube kanalının etkileri devam ederken şarkı çıkaracağını açıklaması magazin gündemini sallamıştı.

Işın Karaca, 'Bir sen eksiktin güzel kız' paylaşımı ise olayların fitilini ateşledi. İddialara göre Merve Boluğur, Işın Karaca hakkında 'Kilolu olduğu için beni kıskanıyor' dedi. Merve Boluğur, hakkında çıkan haberleri yalanlasa da Işın Karaca tarafından topa tutuldu.

Karaca, Boluğur hakkında şunları söylemişti: 'Ayıp değil ki kilolu olmak. Güzellik çok önemli bir kavram değil. Kimsenin zayıflığını kıskanacak halim yok. Böyle talihsiz açıklamayla kendini baltalıyorsun. Şimdi sana zahmet elindeki telefonu artık bir kenara koy. Söz, şarkını stüdyoya gelip ben okutturacağım.'

'DAHA NE KADAR SAÇMALAYACAKSIN?'

Akşam yazarı Barış Kocaoğlu da haftanın en çok konuşulan magazin konusuna köşesinde yer verdi. Barış Kocaoğlu, yazısında şu ifadeleri kullandı:

'Bu kız gerçekten artık sinir bozucu bir hal aldı.

Kendine her geçen gün daha da kötülük yapıyor.

Daha önce yazdığım gibi acil bir dizi ve film projesinde yer alması gerekiyor.

Şimdi de Işın Karaca onu zayıf olduğu için kıskanıyormuş sözlerini ortaya attı.

Bu kızın etrafında hiç mi akıl vereni yok.

Yıllardır sahnelerde, Türkiye’nin en güçlü seslerinden birinin tek derdi senin zayıflığını mı kıskanmak?

Işın Karaca’ya illa cevap vereceksen, keşke zayıf şişman gibi saçma sapan bir konu ile değil, o duymadığımız muhteşem sesinle cevap verseydin!'