Merve Boluğur ve sevgilisi Mert Aydın'dan romantik poz... Murat Dalkılıç'a nispet yaptı

Eski eşi Murat Dalkılıç ile sosyal medyada yaşadığı tartışma ile gündeme gelen Merve Boluğur, sosyal medya hesabından yeni sevgilisi aranjör Mert Aydın ile romantik bir paylaşımda bulundu. Merve Boluğur, Mert Aydın ile çekildiği fotoğrafı ''Kocam'' notuyla yayınladı. Boluğur'un paylaşımı ''Murat Dalkılıç'a nispet yapıyor'' yorumlarını beraberinde getirdi.

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'ın "İsterse ayrılık nedenimizi Merve açıklar" sözlerine öfkelenerek "Bu kaçıncı show koçum" sözler ile tepkisini dile getiren Merve Boluğur'dan yeni hamle geldi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve kariyerine şarkıcı olarak devam etme kararı alan Merve Boluğur, Mert Aydın ile yeni bir aşka yelken açtı. Boluğur, romantik bir pozunu paylaşarak adeta nispet yaptı.

Şimdilerde Mert Aydın ile tatil çıkan Boluğur, sosyal medya hesabından aşk dolu bir pozunu yayınladı. Aydın ile çekildiği siyah-beyaz kareyi Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşan Boluğur, "Kocam" notu ile takipçilerinin beğenisine sundu. İşte o paylaşım;