Merve Boluğur Türkan Şoray anısını ilk kez anlattı: Beni sevmedin sanırım

''Şşşşttt'' adlı şarkısı ile konuşulan Merve Boluğur, Youtube'da açtığı kanal ile paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Ekranlardan kendi isteği ile uzak olduğunu söyleyen Merve Boluğur, 2007 yılında 'Aşk yeniden' adlı projede birlikte rol aldığı Türkan Şoray'la ilgili anısını anlattı.

Uzun bir süredir ekranlardan uzak Merve Boluğur, "Şşşşttt" şarkısı ile gündemden düşmüyor. YouTube'da çektiği videolarla adından söz ettiren Merve Boluğur, son gönderisinde rol aldığı dizilerden bahsetti.

Acemi Cadı dizisinde rol aldığı dönemde 19 yaşında olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, "Benim için çok etkileyiciydi, harika bir serüvendi" ifadelerini kullandı.

MERVE BOLUĞUR TÜRKAN ŞORAY ANISINI ANLATTI

2007 yılında TRT1'de ekrana getirilen "Aşk Yeniden" dizisinde rol alan Boluğur, projeyi Türkan Şoray olduğu için kabul ettiğini itiraf etti. Boluğur, "Türkan Hanım'la şöyle bir anımız var. Sen benimle niye konuşmuyorsun, küs müsün bir sorun mu var diye beni yanına çağırmıştı. Beni sevmedin sanırım dedi. Yok dedim sevmemek değil size karşı o kadar çok utanıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum ki o yüzden böyleyim dedim. O benim soğukluğumu aslında onu sevmiyorum olarak algılamış. Aslında benim o soğukluğum heyecan ve ne yapacağımı bilememe tedirginliğiydi" ifadelerini kullandı.