Murat Dalkılıç Merve Boluğur boşandı mı?

Yasal sürecin başladığını dile getiren Murat Dalkılıç, Instagram’a 'Bana yaşattığı yüzlerce mutlu gün için minnetle teşekkür ederim' diye yazdı.

Murat Dalkılıç Merve Boluğur boşanıyor mu ayrıldı mı sorusunun cevabı hayranları tarafından araştırılıyor. 2015 yılında nikah masasına oturup dünya evine giren Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur hayranlar tarafından oldukça sevilen bir çift olmuşlardı. Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç cephesinden kötü haber geldi. Merve Boluğur ve Murat Dalkıç ile ilgili ayrılık haberleri uzun bir süredir medyada yer alıyordu. En son çıkan boşanma dedikodularını Dalkılıç’ın sosyal hesabından yaptığı paylaşımı doğruladı. Murat Dalkılıç sosyal hesabından konu ile ilgili açıklama yaptı. Boşanma arefesinde olduğu Boluğur için güzel temennilerde bulundu. Murat Dalkılıç Merve Boluğur ne zaman boşanıyor. Çiftin boşanma tarihleri belli oldu.

MURAT DALKILIÇ MERVE BOLUĞUR NE ZAMAN BOŞANIYOR?

Sözcü'nün haberine göre; boşanma davası eylül ayının ikinci haftası yapılacak. İkili, Kartal Aile Mahkemesi’nde bir araya gelecek ve evliliklerini sonlandıracak.

Murat Dalkılıç yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Yıllardır büyük bir aşk yaşadığım değerli eşim Merve Boluğur'la uzun zamandır kurtarmaya çalıştığımız evliliğimizi üzülerek noktalama kararı aldık. Sevgi ve saygı çerçevesinde vermiş olduğumuz bu kararımız yüzünden yaşadığımız hassas dönemde herkesin saygıyla yaklaşmasını önemle rica ediyoruz. Ayrılma sebebi olarak gösterilen negatif söylemlerin bu olayla hiçbir alakası yoktur, ayrılık kararımız her ilişkide yaşadığımız sorunların evlilik kurumumuza zarar vermeye başlaması sonucu ortaya çıkmıştır. Bana yaşattığı yüzlerce mutlu gün için minnetle teşekkür ederim."

MURAT DALKILIÇ KİMDİR?

Murat Dalkılıç, 7 Ağustos 1983'de İzmir'de doğdu. Piyano eğitimi alan Murat Dalkılıç 15 yaşında ilk müzik grubunu kurdu. Kuşadası'nda orta öğretimi yıllarında basketbolcu olmaya karar verdi. Murat Dalkılıç, 15 yaşında okulda ilk müzik grubunu kurdu ve grubun solistliğini üstlendi. Kuşadasısporda profesyonel basketbolcu olduğunda 17 yaşındaydı. 1 yıl sonra basketbolu tamamen bırakıp müzik yapmaya karar verdi.

Murat Dalkılıç, müzik kariyerine ilk olarak kafe barlarda gitar çalarak başladı ve İzmir'in çeşitli gece kulüplerinin sonra tüm Türkiye'de sahne programlarına devam etti. Aynı zamanda Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümü mezunudur.

Murat Dalkılıç, ilk olarak 2008 yılında Murat Boz ile düet yaptığı “Kasaba” şarkısıyla çıkış yaptı. Şarkı pek çok listede 1 numaraya yükseldi. 2009 yılında “La Fontaine” şarkısıyla başarısını devam ettirdi. Murat Dalkılıç, 2010 yılında çıkardığı “Merhaba” albümünü çıkardı ve albümden “Külah”, “Kıyamadım İkimize”, “Merhaba Merhaba”, “Dönmem” adlı parçalara video klip çekti. 2011 yılında Hepsi grubu ve Volga Tamöz ile beraber “Şık Şık” adlı parçaya düet yaptı. 2012 yılında çıkardığı “Bir Güzellik Yap” adlı albümünü çıkardı ve ilk klibi albümle aynı adı paylaşan “Bir Güzellik Yap” adlı parçaya çekti.

Murat Dalkılıç, Uganda'da inşaatı gerçekleştirilecek; içeriğinde okul, hastane, aşevi ve meslek okulu olacak yapı için, Kimse Yok Mu Derneği derneği ve Samanyolu Haber televizyonu tarafından başlatılan hayır kampanyası çerçevesinde, “İnsanlık Ölmedi” isimli Samanyolu Haber TV'de Ağustos 2011'de yayınlanan programda sanatçı telefonla yardım topladı. Kayahan, Seda Sayan, Ümit Sayın, Erhan Güleryüz, Murat Kekilli, İbrahim Erkal, Vatan Şaşmaz, Tolgahan Sayışman ve Erhan Ufak gibi ünlülerle birlikte Dalkılıç'ın da telefonla hayırseverlerle görüştüğü kampanyada yardım toplandı. Merve Boluğur ile 2013 yılının yaz aylarında başlayan ilişkisi 2014 yılının Aralık ayında sona ermiştir.

Murat Dalkılıç Çıkardığı Albümleri

2008    Kasaba

2009    Pardon

La Fontaine

2010    Merhaba

2012    Bir Güzellik Yap

2014    Daha Derine

Murat Dalkılıç'ın Video klipleri

2008    “Kasaba”    Kasaba

2009    “La Fontaine”    La Fontaine

2010    “Külah”    “Merhaba”

“Kıyamadım İkimize”

“Merhaba Merhaba”

2011    “Dönmem”

“Şık Şık” (ft. Volga Tamöz & Hepsi)    Şık Şık

“Çatlat”    “Merhaba”

2012    “Bir Güzellik Yap”    “Bir Güzellik Yap”

“Kader”

“Luzumsuz Savaş”

2013    “Bir Hayli”

“Neyleyim İstanbul'u”

2014    “Bu Nasıl Aşk”    “Daha Derine”

“Derine”

2015

“Kördüğüm”

“Yani”

Murat Dalkılıç'ın Aldığı Ödüller

2009    Kral TV Video Müzik Ödülleri    En İyi Çıkış Yapan Sanatçı

2009    Altın Kelebek Ödülleri    En İyi Çıkış Yapan Sanatçı

2009    Boğaziçi Üniversitesi Medya Ödülleri    En İyi Çıkış Yapan Sanatçı

2010    Pal Fm Müzik ödülleri    En İyi Canlı Sahne Performansı

2010    Kral Tv Video Müzik Ödülleri    Radyolarda En Çok Çalınan Sarkı “Kasaba”

2013    Radyo Boğaziçi Ödülleri    En İyi Erkek Pop Müzik Sanatçısı

2014    İstanbul Fm Altın Ödülleri    En İyi Erkek Pop Erkek Sanatçı

MERVE BOLUĞUR KİMDİR?

Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen, bu dizinin ardından Aşk Yeniden ve Kül ve Ateş adlı dizilerde rol alarak oyunculuk deneyimini arttıran Türk dizi, sinema ve reklam oyuncusu. Boluğur halen Gossip Girl adlı dizinin yerli uyarlaması olan Küçük Sırlar’da Ayşegül karakterini canlandırdı.


Merve Boluğur, 16 Eylül 1987 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Tiyatro Bölümü’nde bir süre oyunculuk eğitimi aldı.


2006-2007 yılları arasında, Feride Kaytan’ın yönettiği fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da Ayşegül adlı başrol karakterini canlandıran Boluğur, aynı yıl Keloğlan Kara Prense Karşı adlı sinema filminde Birgül karakterini canlandırarak beyazperdeye ilk adımını attı.


2007 yılına fantastil korku filmi Gomeda ile başlayan Boluğur, Acemi Cadı’nın sona ermesinin ardından Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın başrollerinde yer aldığı Aşk Yeniden adlı T.V. dizisinin kadrosuna girdi. Genç oyuncu bundan bir yıl sonra ise Cem Görgeç tarafından yazılıp yönetilen Hoşçakal Güzin adlı T.V. filminde rol aldı.


Aşk Yeniden’in sona ermesinin ardından Kül ve Ateş adlı T.V. dizisinde rol alan Boluğur, halen Gossip Girl adlı yabancı dizinin yerli uyarlaması olan Küçük Sırlar’da Ayşegül karakterini canlandırdı.


2012 yılında Rexona reklamında oynadı. 2014 yılında Maybelline NewYork'un ilk Türk marka yüzü oldu.
Merve Boluğur, 24 Ağustos 2015 tarihinde Murat Dalkılıç ile evlendi.


FİLMLERİ
2006 - 2007 - Acemi Cadı
2006 - Keloğlan Karaprense Karşı (Sinema filmi)
2007 - Gomeda (Sinema filmi)
2007 - Aşk Yeniden
2008 - Hoşçakal Güzin (Sinema filmi)
2009 - Kül ve Ateş
2010 - Küçük Sırlar (Ayşegül Yalçın)
2011-2013 - Kuzey Güney (Zeynep Çiçek)
2013-2014 - Muhteşem Yüzyıl (Nurbanu Sultan)