Merve Boluğur eski eşi Murat Dalkılıç'a ayar verdi! Sert çıktı

Uzun bir süredir ekranlardan uzak ve çıkardığı şarkı ile eleştiri oklarının hedefi haline gelen Merve Boluğur, eski eşi Murat Dalkılıç'ın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma verdiği yanıtla sert çıktı. Instagram hesabından paylaşımda bulunarak Murat Dalkılıç'a yanıt veren Merve Boluğur, sessizliğini bozdu. Boluğur, paylaşımında ''Kalkıp kokuşmuş, bitmiş şeyin primini yapmak ne ya! Yanındaki kadına saygın olsun. Bir de ‘Merve açıklasın' falan… Kaçıncı şov bu koçum!'' ifadelerine yer verdi. Eski eşlerin sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar gündem oldu.

Acemi Cadı dizisiyle yıldızı bir anda parlayan Merve Boluğur, uzun süredir herhangi bir projede rol almıyor. Ekranlardan uzak durmayı tercih eden Merve Boluğur, sosyal medya paylaşımları kıyafetleri ve çıkardığı şarkısı ile gündeme geliyor.

Son dönemde özel hayatı ile adından söz ettiren Boluğur, aradığı aşkı aranjör Mert Aydın'da buldu. Ünlü isim, Mert Aydın'a "kocam" olarak seslendiği paylaşımı ile uzunca bir süre konuşulmuştu.

Murat Dalkılıç'ın açıklamasının ardından Merve Boluğur'un sevgilisi Mert Aydın'dan destek geldi: Her koşulda yayındayım

Fakat Boluğur'un yaptığı açıklamalar ve tavırları nedeniyle uzun süredir Murat Dalkılıç'la yaşadığı ayrılıktan sonra psikolojisinin bozulduğu iddia ediliyordu.

"MERVE NE OLURSA OLSUN AİLEMİN SOYADINI TAŞIDI"

Ancak Boluğur'un ünlü popçu Murat Dalkılıç ile boşanmasının ardından yaptığı açıklamalar ve tavırları nedeniyle uzun süredir psikolojisinin bozulduğu olduğu konuşuluyordu. Gündeme gelen iddiaların ardında Murat Dalkılıç, geçtiğimiz günlerde sessizliğini bozdu ve Instagram'dan açıklamada bulundu. Dalkılıç, "Merve ne olursa olsun ailemin soyadını taşıdı. Bizim ayrılma nedenimizi canı isterse bir gün Merve açıklar" demişti.

"BİTMİŞ ŞEYİN PRİMİNİ YAPMAK NE YA"

Boluğur, eski eşi Dalkılıç'ın açıklamasına sert çıktı. Sosyal medyada yeni bir paylaşımda bulunan Boluğur, "Kalkıp kokuşmuş, bitmiş şeyin primini yapmak ne ya! Yanındaki kadına saygın olsun. Bir de 'Merve açıklasın' falan... Kaçıncı şov bu koçum!" ifadelerini kullandı.