Merve Boluğur çok sessiz... O soruya yanıt vermedi

Sevgilisi aranjör Mert Aydın'ın yanında eski eşi Murat Dalkılıç'ın açıklamalarının sorulmasına sinirlenen Merve Boluğur, geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi. Çıkardığı şarkı ile uzunca bir süre konuşulan Merve Boluğur, basın mensuplarının ''Küstünüz mü bize?'' sorusunu yanıtsız bıraktı. Ünlü ismin, keyifsiz hali dikkat çekti.

Uzun süredir ekranlarda yer almayan ve kariyerine şarkıcı olarak devam eden Merve Boluğur, önceki gün Etiler'deki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Basın mensuplarını görmemezlikten gelen Merve Boluğur, telefonu ile ilgilendi.

"KÜSTÜNÜZ MÜ BİZE?"

Sevgilisi Mert Aydın'ın yanında olduğu esnada eski eşi Murat Dalkılıç'ın açıklamalarının sorulmasına sinirlenen Merve Boluğur, muhabirlere tepki göstermişti. Muhabirlerin, "Küstünüz mü bize?" sorusunu cevapsız bırakan ünlü oyuncu, alışveriş merkezinde tur atmaya devam etti.

Mert Aydın, Murat Dalkılıç'ın açıklamalarının ardından Merve Boluğur'a destek olan bir paylaşımda bulunmuştu:

"Öncelikle Merve'nin yalnız olmadığını benim onun her koşulda yanında olduğumu herkesin bilmesini istiyorum. Biz Merve ile ilişkimize gölge düşürecek bir olayın içinde olmadan mutluluğumuzu devam ettiriyoruz. Bir genç kadın hakkında yorumlar yapılırken herkesin empati kurarak çok dikkatli olmasını rica ediyorum."