Merve Boluğur aradığı aşkı buldu! Yeni sevgilisini bakın hangi ünlü rapçiye benzetildi

Son dönemde yaptığı açıklamalar ile adından söz ettiren, Murat Dalkılıç ile ilişkisinin bitmesinin ardından hayatına alacağı kişilerde seçici davranana Merve Boluğur, ekranlardan bir süredir uzak duruyor. YouTube'da video çeken ancak daha sonra şarkıcılık için çalışmalara başlayan Boluğur, paylaşımları ile gündemden düşmüyor. Boluğur'un sevgilisi ünlü rapçi Ben Fero'ya benzetildi.

Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılığa merak saran Merve Boluğur, gündemden düşmezken son paylaşımı ile magazin gündemini salladı. Bir süredir kalbi boş olan Merve Boluğur sosyal medya hesabından yeni sevgilisi ile ilk kez paylaşım yaptı. Boluğur, sevgilisinin yüzünü gizlediği paylaşımı hikaye bölümünden alev emojisi ile paylaştı.

Bir süredir kalbi boş olan Merve Boluğur aşk orucunu bozdu ve sosyal medya hesabından yeni sevgilisiyle ilk kez paylaşım yaptı. Sevgilisinin yüzünü gizleyen Merve Boluğur, ateş emojisi ile paylaşım yaparken mutlu halleri dikkatlerden kaçmadı.

BEN FERO'YA BENZETİLDİ

Merve Boluğur'un yeni sevgilisi ile paylaşım yapmasının ardından gizemli adamın kim olduğu da araştırılmaya başlandı. Sosyal medya kullanıcılar, "Gördüğümüz kadarıyla Merve Boluğur'un sevgilisi rapçi Ben Fero gibi duruyor" yorumunda bulundu.