Merve Boluğur açıklamaları ile ağızları açık bıraktı... Sosyal medya onu konuştu

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, YouTube kanalı açmasının ardından kadın erkek ilişkilerine dair videolar paylaşmaya başladı. İlişkilerden bahseden Boluğur, 'Kendimi bir arı gibi düşünürsem erkeğin konmasını, erkeğin bulmasını istiyorum' ifadeleri sosyal medyada çok konuşuldu. Açıklamalarına devam eden güzel oyuncu, 'Kötü yorumları önemsemiyorum. Kendimi alanımı korumak önemli. Kontrolümde olmayan kısımla ilgimi kesiyorum.' ifadelerini kullandı.

Son dönemde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çeken Merve Boluğur, YouTube kanalında kadın erkek ilişkileri hakkında içerikler çekip yayınlamaya devam ediyor. Bir süredir ekranlarda yer almayan Boluğur, yeni bir aşka yelken açarken sevgilisinin adını sır gibi saklıyor.

'SIRF BİR ŞEYLER GERÇEKLEŞSİN DİYE ORADA DURAMIYORUM'

İlişkiler hakkında açıklamalarda bulunan 33 yaşındaki güzel oyuncu şunları söyledi: 'İlişkileri iyi diye gözükenler taviz veriyorlar. Çok sabır gösterip kendini hiçe sayanlar var. Ben sırf bir şeyler gerçekleşsin diye orada duramıyorum. 'Bir sevgilim var, el alem görsün, şu kadar parası var' demiyorum. Yanlış bir yerde olmaktansa kendi dünyamda kalırım. Kendime saygı konusunda okuduğum kitaplar çok yardımcı oldu. Psikiyatrlar yardımcı olabiliyor. Yaşadığım deneyimler, okuduğum kitaptaki karakterler de bir öğreti oluyor.

'KÖTÜ YORUMLARI ÖNEMSEMİYORUM'

Kötü yorumları önemsemiyorum. Kendimi alanımı korumak önemli. Kontrolümde olmayan kısımla ilgimi kesiyorum. Karşımızdaki insanı anlamaya yönelik hareket etmeliyiz. Mesela kaçan kovalanır bana çok çiçek alıyor diyebilirsin. Fakat o senin popülerliğin, güzelliğin için olabilir. O anki boşluktan olabilir. O insanı önemseyebildiğin zaman sağlam bir şeyler kurabilirsin. Prensiplerim var. Kendi hayatımın başrolündeysem yorumumu da dilediğim gibi kaleme almak hakkım.'

ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

Erkeklerin doğal yapısı hakkında da konuşan Boluğur, şaşırtan açıklamaların altına imzasını attı. Boluğur, 'Erkeğin genetik yapısı ve yaratılışından ötürü fiziksel kuvveti var. Kadının evin içini düzenlediği, erkeğin dışarıyla ilgilendiği alanlar söz konusu. Kendimi bir arı gibi düşünürsem erkeğin konmasını, erkeğin bulmasını istiyorum. Hayalimdeki meslek sunuculuktu. Bu duygumu özgürlükle yaşadığım bir kanalım var. Yürüyüşü koyuyorum spor olarak hayatıma. Yürürken hayatımla ilgili kararlar aşamasında iyi bir muhakeme oluyor. Özellikle yolda gördüğüm hayvanlarla iletişim kurmak beni besliyor' dedi.